prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Mesajul şefului Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău cu ocazia sărbătorilor de iarnă

12/28/2018

Nimic mai ieftin și, totodată, nimic mai scump decât momentul când se naște Adevărul.  Nimic mai ordinar și, totodată, nimic mai miraculos decât ceasul când se naște Omul. Nimic mai simplu și, totodată, nimic mai dificil decât clipa când se naște Timpul.

Stimați și dragi colegi al DGETS, ai DETS, directori ai instituțiilor de învățământ general,profesori colegi ai MECC, angajați ai Primăriei, consilieri locali, parteneri de peste hotarele RM, reprezentanți ai sindicatelor de ramură, părinți și toți cei care ați fost receptivi la dezvoltarea sistemului educațional din mun.Chișinău!

În acest an am reușit să ne imprietenim cu timpul, căci pe o dimensiune mică fiecare în parte, dar și toți împreună am reușit să facem lucruri mari: am organizat activități de formare, am încheiat parteneriate, am lansat și am promovat proiecte, am investigat și am monitorizat, ne-am asumat responsabilități și am luat decizii importante, problemele le-am abordat ca pe obstacole, iar succesele le-am interpretat ca pe nişte perspective pentru noi realizări. În aceste zile, când timpul stă să-și împartă trupul între vechi și nou, când colindul își pregătește cu emoție armoniile, când magii străbat distanțele pentru clipa cea de taină,după Sfânta poruncă a datinii străbune, Vă adresez felicitări și calde urări de sănătate, belșug , prosperitate și vă zicem cu dragoste:

La mulți ani!

Timpul e al nostru, să ni-l făurim frumos!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer