prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenția comunităţii pedagogice!

02/08/2019

Prin prezenta, Direcția generală, educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău aduce la cunoștință informația cu privire la acordarea compensației bănești destinate personalului didactic din instituțiile de învățământ general  din subordine.

Conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr.969 din 03.10.2018 „Pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea compensației bănești personalului didactic din instituțiile de învățământ general public” de subvenția anuală, în sumă de 2000 lei vor beneficia, în total 9133 cadre didactice din instituțiile de învățământ municipal.

Compensațiile sunt oferite în scopul perfecționării activității personalului didactic din instituţiile de învățămînt general (pentru procurarea suporturilor didactice, tehnicii de calcul, produselor software pentru utilizarea în activitățile de instruire on-line).

Direcția generală, educație, tineret și sport a efectuat calculele respective și conform informației Direcției generale finanțe a Consiliului municipal Chișinău mijloacele financiare cu destinație specială vor fi transferate pe conturile Contabilității centralizate a DGETS, contabilităților DETS din sectoare și ale instituțiilor de învățământ cu drept de executor secundar de buget la 11.02.2019.

Urmare, va fi inițiată procedura de acordare a subvențiilor nominalizate cadrelor didactice din municipiu.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer