prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenţia conducătorilor instituţiilor municipale de învățământ, comunităţii pedagogice, elevilor şi părinţilor!

03/12/2019

DGETS face un apel către instituțiile de învățământ și societatea civilă pentru implicare în acțiunile de salubrizare și amenajare a curților și terenurilor aferente grădinițelor, școlilor și liceelor, cu implicarea benevolă a elevilor claselor superioare (dispoziția Primarului general interimar al municipiului Chişinău, nr.105-d din 04 martie 2019 privind organizarea și desfășurarea campaniei municipale „Curățenia generală de primăvară”).

În aceeași ordine de idei vă îndemnăm să participați activ la curățarea de deșeuri a albiilor râulețelor care traversează teritoriul administrat și anume: râulețele Durlești, Valea Gâștei, Holbacica, Țiganca, Malina Mică, Valea Trandafirilor, Ciocana, Muncești.

Menținerea curățeniei este o parte a culturii. La acest proces participă deopotrivă atât școala, cât și părinții. Ordinea şi curăţenia din şcoli îi ajută pe elevi să cultive bune obiceiuri, prin  crearea principiilor de viață și valorilor adevărate se formează personalități și caractere. Învățându-i de mici, prin propriul exemplu, despre importanța curățeniei la locul unde învață, se joacă, își petrec timpul, demonstrându-le importanța implicării în acțiuni de voluntariat, le vom forma un spirit civic bine dezvoltat.

Contăm pe responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a susţine iniţiativa Primăriei municipiului Chişinău. Vă invităm, echipați cu energie, dar mai ales cu respect față de orașul nostru, la acțiunile de salubrizare.

„Curățenia generală de primăvară”, cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător. Spiritul de curățenie este parte a culturii unui oraș. Noi ne iubim orașul natal.

Doar împreună putem avea un oraș curat!
 

Cu respect,
Rodica GUȚU,
șef DGETS municipiul Chișinău

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer