prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminar instructiv-metodic cu genericul „Abordarea interdisciplinarității în clasă - garant al integrării eficiente în realitatea profesională”

04/15/2019

La data de 12 aprilie 2019, s-a desfășurat seminarul instructiv-metodic cu genericul: „Abordarea interdisciplinarității în clasă - garant al integrării eficiente în realitatea profesională”, organizat de DGETS împreună cu IPLT ,,Mircea Eliade’’, pentru profesorii de biologie din municipiul Chișinău.

Scopul primar al întrunirii: formarea continuă a cadrelor didactice, în prisma eficientizării  procesului educațional la disciplina de biologie și a  promovării bunelor  practici. 

Alte obiective: dezvoltarea competenţelor profesorilor în vederea promovării imaginii; facilitarea procesului de relaționare și comunicare în scopul transmiterii bunelor practici de ordin academic, profesional și interdisciplinar; dezvoltarea educației de calitate prin prisma parteneriatului educațional.

La activitate au fost prezenţi reprezentanţi ai DGETS, lectori universitari, cadre didactice, și invitații speciali reprezentanții Inspectoratului școlar Județean Piatra Neamț.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer