prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Felicitări pentru colega noastră, doamna Elena Russu, șefa Secției analiză, monitorizare și implementare a politicilor educaționale!

07/08/2019

Împărtășim bucuria colegei noastre, doamnei Elena Russu, cu prilejul apariției cărții „Taina străjerilor de piatră”. Dacă vreți să știți care sunt obiceiurile și datinile strămoșești din folclorul copiilor, despre logodnă, folclorul mitologic, sărbătorile calendaristice, portul popular, industria casnică, arta culinară și, în special, despre evoluția cultural-istorică a satului Văratic, raionul Râșcani (satul de baștină al doamnei Elena Russu), Vă invităm să descoperiți aceste valori de o importanță incontestabilă în cartea „Taina străjerilor de piatră” scrisă de Elena Russu. Recunoaștem faptul că doamna Elena Russu este un specialist extraordinar pe segmentul analizei și implementării politicilor educaționale pe care le monitorizează cu succes și, în același timp, reușește să ne convingă că esența ființei, aceea de Profesor de Cuvânt frumos și inspirat, iubitor de tradiții și datini străbune, îi înfrumusețează viața. Sincere felicitări, dragă colegă!

Cu respect și admirație,
Rodica GUȚU,
șefa DGETS

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer