prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Întâlnire de lucru cu președintele Comisiei Parlamentare pentru Cultură, Educație, Cercetare, Tineret, Sport și Mass-media, dl Adrian LEBEDINSCHI

08/01/2019

Șeful Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, dna Rodica GUȚU, împreună cu directorii câtorva instituții de învățământ din capitală au avut astăzi, 01 august 2019, o întâlnire de lucru cu președintele Comisiei Parlamentare pentru Cultură, Educație, Cercetare, Tineret, Sport și Mass-media, dl Adrian LEBEDINSCHI.

În cadrul întrunirii au fost scoase în evidență aspectele problematice cu care se confruntă sistemul educațional din municipiul Chișinău, inclusiv posibilitățile de remediere a acestora, precum și procesul de pregătire pentru noul an de studii 2019-2020.

De menționat că, întrunirea s-a desfășurat în incinta Parlamentului Republicii Moldova, iar discuțiile purtate    au avut un caracter constructiv.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer