prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Astăzi, 07 august a.c., dna Rodica GUȚU, șef al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, a avut o întrunire cu părinții și elevii delegați la „Olimpiada Megapolis - ediția a IV”

08/07/2019

Astăzi, 07 august a.c., dna Rodica GUȚU, șef al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, a avut o întrunire cu părinții și elevii delegați la „Olimpiada Megapolis - ediția a IV”, care se va desfășura în perioada 1-6 septembrie 2019, la Moscova, Federația Rusă, echipa din țara noastră fiind formată din 8 elevi ai instituțiilor din municipiul Chișinău.

Elevilor și părinților acestora, li s-a vorbit despre deplasare, condiții, dar și despre importanța participării la astfel de competiții internaționale.

Menționăm că, anual capitala rusă găzduiește competiția școlară de talie mondială, la care participă echipe de copii cu vârste de 14-18 ani, la 4 discipline școlare: Matematică, Informatică, Chimie și Fizică.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer