prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Recent, președintele Republicii Moldova Igor Dodon a avut o întrevedere cu elevii care au obținut rezultate remarcabile în cadrul „Olimpiadei Megapolis”, ediția a IV-a

09/17/2019

Recent, președintele Republicii Moldova Igor Dodon a avut o întrevedere cu  elevii care au obținut rezultate remarcabile în cadrul „Olimpiadei Megapolis”, ediția a IV-a, care s-a desfășurat la începutul lunii septembrie la Moscova.

Astfel, prin Decretul Președintelui Republicii Moldova, pentru rezultate deosebite la disciplinele de studiu, spirit competitiv și atitudine creativă manifestate în procesul educațional și performanțe remarcabile obținute în cadrul concursurilor internaționale, lui Alexandru Lopotenco, medaliat cu aur la „Olimpiada Megapolis”, i s-a conferit medalia „Meritul Civic”.

De asemenea, s-a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, elevei Moraru Felicia-Daniela - medaliată cu argint și următorilor elevi medaliați cu bronz în cadrul Olimpiadei: Botezat Cătălin, Ciursin Andrei, Efimov Daniel și Griza Mădălina.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer