prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Distinși semănători de lumină, onorați dascăli!

10/04/2019

 

 

 

 

 

„Dragi învăţători,
Răsfoim în cartea vieţii
Anii cei de şcoală plini
Preafrumos au scris poeţii
Profesorii sunt divini.
Au nins albe crizanteme
Peste chipul lor cel drag
Şi ne-toarcem iar din vreme
Sa-i înveşnicim în veac…”

Mult stimați colegi, învățători, profesori, educatori, angajați din sistemul educațional!

Ziua Profesorului, sărbătorită în fiecare an la 5 octombrie, ne provoacă multiple sentimente și emoții direct proporționale profunzimii și semnificației acesteia.

Și în acest context trăim, odată în plus, bucuria, dar și responsabilitatea de a fi dascăli; gândim și regândim misiunea pe care o avem - cea de a contribui la modelarea caracterelor și a personalităților, de a educa noile generații și de a proiecta principalii actori ai zilei de mâine.

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, Vă adresăm un curcubeu de urări și Vă dorim realizări pe cel mai important ogor al neamului - itinerarul pedagogic, care duce spre drumul regal al înțelepciunii.

Vă invităm să contribuim împreună marile performanțe ale celor mici, fiind marcați de entuziasm și vigoare. Păstrați-vă imaginea impecabilă pe care o aveți în societate, purtați în suflet și conștiință statornica grijă a iluminării prin știința de carte!

Fiți siguri că semințele de erudiție, omenie și noblețe pe care le răsădiți în sufletele discipolilor Dumneavoastră vor găsi sol fertil și vor da rod peste ani în oameni instruiți, competenți, cu gânduri senine și realizări frumoase. Rămâneți cu destinul de a semăna dor de zbor în suflete de copil și atunci veți dăinui de-a pururi.
 

 

Cu respect și prețuire,

Rodica GUȚU,
Șef al DGETS

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer