prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Concert dedicat zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ

10/09/2019

Concertul dedicat zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, sub egida Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău a fost găzduit de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” (08.10.2019).

Toți cei prezenți în sală au fost hărăziți să urmeze același vis, cel de a edifica viitorul prin educarea copilului.

În cadrul acestui concert, pentru angajații din învățământ au evoluat cu drag și pasiune artiști autohtoni. În afară de flori şi urări de bine, cei mai buni profesori şi educatori au primit distincții.

Rodica GUȚU, șef al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, a felicitat dascălii și le-a mulțumit pentru munca depusă îndemnându-i la un dialog sincer, la regândirea modalităților de conlucrare cu societatea, familia, copilul, la reconsiderarea, prin prisma prezentului, a menirii pedagogului de a modela prin educarea cetățeanului activ și responsabil, destinul Țării noastre.

În același context le-a exprimat lucrătorilor din învățământ, Aprecierea, Respectul și Admirația, chemându-i să-și păstreze demnitatea profesională, puterea interioară și consecvența întru realizarea vocației de pedagog.

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer