prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Un nou Acord de parteneriat pentru DGETS, de această dată cu UNSTM

11/07/2019

     Astăzi, 07 noiembrie a.c., în contextul acțiunilor consacrate Zilei Naționale a Tineretului și Zilei Internaționale a Studenților, dna Rodica GUȚU, șef al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău (DGETS), și dl Eugen BALAN, președinte al Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova (UNSTM), au semnat un Acord de parteneriat între structurile pe care le reprezintă.

     Scopul Acordului semnat îl constituie colaborarea în vederea cooperării ambelor părți pentru atingerea scopului comun – implementarea activităților de susținere și promovare a tinerei generații din municipiul Chișinău în diferite domenii, cum ar fi: dezvoltare personală și profesională, sănătate, cultură, social, promovarea mass-media.

     Menționăm că, pentru DGETS este prioritară implementarea diverselor acțiuni ce au menirea de a promova tinerii și ai implica activ în procesul decizional al societății.    

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer