prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Valorile mele, bunele maniere

11/08/2019

 

Valorile mele, bunele maniere. Cu un astfel de motto elevii clasei a IV-a ”A” de la Gimnaziul nr. 53, au demonstrat astăzi, 08 noiembrie a.c., că bunele maniere sunt baza unei educații corecte. Elevii au prezentat regulile de bune maniere pe stradă într-un mini spectacol.

Profesorii, oaspeții, dar și administrația instituției îi priveau cu mândrie și admirație pe elevi, auzindu-i cum vorbesc despre politețe, respect și despre cei 7 ani de acasă.   

Prin demararea acestei campanii, organizatorii și-au propus ca fiecare copil să deprindă regulile de comportament manierat, să fie mai atent cu cei din jur, în mod special, cu semenii săi.

Menționăm că, Direcția generală educație, tineret și sport, în colaborare cu Centrul de dezvoltare personală ”ABeZe organizează, în perioada 08 - 20 noiembrie 2019, proiectul-concurs „Copiii respectă bunele maniere”, ediția a IV-a, în care sunt implicate 4 licee.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer