prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminar metodic pentru cadrele de conducere, responsabile de disciplina limba și literatura rusă din instituțiile de învățământ general cu instruire în limba rusă

11/18/2019

Recent, în incinta Liceului Teoretic „Mihail Koțiubinski”, a avut loc seminarul metodic municipal pentru cadrele de conducere responsabile de disciplina Limba și literatura rusă cu genericul „Tehnologia elaborării instrumentarului de evaluare la limba și literatura rusă”.

Scopul: Acordarea suportului metodic managerilor responsabili la disciplina  „Limba și literatura rusă” în implementarea cu succes a Curriculumului – 2019.

 Obiectivele:

- conștientizarea rolului evaluării în procesul educațional;

- definirea caracteristicilor calitative a instrumentariului de evaluare;

- pregătirea pentru administrarea disciplinei „Limba și literatura rusă“.

Seminar a fost organizat de Direcţia inspecţia şcolară, a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău în colaborare cu LT,,M. Koțiubinski”, în acest context aducem sincere mulțumiri administrației instituției de învățământ pentru implicare activă.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer