prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

PROIECT EDUCAȚIONAL INTERȘCOLAR TRANSFRONTALIER ,,Competențe în educație. Metode și tehnici de evaluare în învățământul primar și preșcolar”

11/18/2019

La data de 15 noiembrie 2019, în incinta IP Școala primară-grădiniță „Ilie Fulga”, comuna Stăuceni a municipiului Chișinău, a demarat Proiectul educațional interșcolar transfrontalier cu genericul: ,,Competențe în educație. Metode și tehnici de evaluare în învățământul primar și preșcolar”,  realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Botoșani, România.

Activitățile Proiectului  a întrunit 64 de cadre didactice și de conducere atât din Județul Botoșani, România  cât și din municipiul Chișinău.

Scopul proiectului: Stimularea cercetării științifice și metodice a cadrelor didactice din învățământul primar și preșcolar, precum și valorificarea preocupărilor acestora în vederea eficienței procesului instructiv-educativ.

Programului și-a propus abordarea următoarelor aspecte:

  • Vizitarea instituției;
  • Activitatea extracurriculară ,,Rază de lumină în orizonturi”.
  • Desfășurarea lucrărilor seminarului cu genericul: ,,Competențe în educație. Metode și tehnici de evaluare în învățământul primar și preșcolar”.
  • Lecții publice  și activități integrate susținute de către cadrele didactice din IP Școala primară - grădiniță ,,Ilie Fulga”.
  • Discuții: Paralelă între sistemul de învățământ, între strategii și metode didactice utilizate în formarea competențelor de comunicare, metodele și tehnici le de evaluare aplicate.

Oaspeții au venit cu o importantă donație de jucării pentru preșcolari, care va contribui la buna organizare a activităților/ lecțiilor, la însușirea eficientă a conținuturilor predate de către cadrele didactice.

Ținem să menționăm că, colegii din Județul Botoșani au rămas impresionați de creativitatea și profesionalismul cadrelor didactice din IP Școala primară-grădiniță ,,Ilie Fulga”, în mod special în proiectarea didactică și varietatea de metode si tehnici de evaluare utilizate în procesul instructiv-educativ, de abordarea eficientă a conținuturilor.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer