prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Ziua Internațională de Prevenire a Abuzului asupra Copilului

11/19/2019

  Prevenirea abuzului, neglijării, exploatării și traficul, în special de copii, sunt puse în atenția și responsabilitatea autorităților administrației publice locale, instituțiilor de învățământ, care acționează în baza respectării legislației cu privire la drepturile copilului.

 O lume fără violenţă promovează Direcția generală educație, tineret și sport  din municipiul Chișinău prin diverse activități: seminare, dezbateri, concursuri, mese rotunde, prelegeri, ședințe cu părinții.

   Pentru a schimba viziunea și atitudinea față de fenomenul violenței în societate  în cadrul IPLT „C onstatin Negruzzi”, IPLT „Mihai Viteazul”, LTPA „Elena Alistar”, LT „George Meniuc”, IPLT „Onisifor Ghibu”, IPLT „Olimp”  la data de 19 noiembrie 2019 s-a desfășurat flash mob-ul cu genericul „Spune NU violenței!",  dedicat Zilei Internaționale de Prevenire a Abuzului asupra Copiilor.

 Acțiunea dată a întrunit  peste 6000 de copii, cadre didactice și  părinți care au fost convinși că, o lume fără violenţă, este una fericită.

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer