prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminarul instructiv-metodic pentru directorii adjuncți pentru educație

11/20/2019

La data de 20 noiembrie 2019, Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău a organiza seminarul municipal instructiv-metodic cu directorii adjuncți pentru educație cu genericul „Managementul conflictelor bazat pe gestionarea corectă a emoțiilor și a stresului”  în baza IPLT „Alexandru cel Bun”.

Participanții au beneficiat de comunicarea „Medierea conflictelor - terapia păcii”, prezentată de către mediatorul de conflicte, Jenunchi Djulieta, psihoterapeut de cuplu și familie, Iași, România; ore publice la disciplina Dezvoltare personală; master-class-uri; flash mob-ul „Viața-i frumoasă prin muzică și dans”; activitatea în atelier cu subiectul „ Managementul conflictelor bazat pe gestionarea corectă a emoțiilor și a stresului”; ședințe  cu părinții.

La finele seminarului, participanții au vizionat spectacolul „Bunătatea naște bunătate”.

În acest context, se aduc sincere mulțumiri administrației IPLT „Alexandru cel Bun” pentru buna organizare a evenimentului la care au participat 148 de directori adjuncți pentru educație din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer