prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Astăzi, 29 noiembrie 2019, a fost organizată Sărbătoarea olimpicilor cu genericul „Sărbătorim performanţa”, ediţia a VIII-a

11/29/2019

Astăzi, 29 noiembrie 2019, a fost organizată Sărbătoarea olimpicilor cu genericul „Sărbătorim performanţa”, ediţia a VIII-a.

Evenimentul a fost găzduit de Instituția Publică Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, elevii căruia au încântat oaspeții cu un vast program cultural-artistic.

În scopul promovării imaginii și stimulării elevilor capabili de performanţe înalte, 138 de elevi premianți, deținători ai locului I la olimpiadele şi concursurile municipale la toate disciplinele școlare au fost premiați în cadrul evenimentului cu medalii și premii bănești. Astfel, pentru elevii din clasele liceale (70 la număr) au fost acordate premii în sumă de 900 de lei, pentru elevii claselor gimnaziale (68 la număr) – 700 de lei.

Printre premianți au fost și elevi deținători ai locului I în cadrul mai multor olimpiade municipale la mai multe discipline școlare.

Cu acest prilej, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport adresează sincere felicitări și mult succes olimpicilor și cadrelor didactice care au un rol important în descoperirea, susținerea, motivarea și ghidarea lor.

Onoare vouă, elevi cu vocație!

Onoare vouă, profesori valoroși!

Menționăm că activitatea a fost organizată de Direcția inspecție școlară a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer