prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

FORUMUL MUNICIPAL „INSERŢIA PROFESIONALĂ. DREPTURILE ŞI GARANŢIILE TINERILOR SPECIALIŞTI ÎNCADRAŢI ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MUNICIPIUL CHIŞINĂU ÎN ANUL DE STUDII 2019-2020"

11/30/2019

Pedagogia rămâne a fi o vocație. De aceasta s-au convis repetat cca 115 tinere și tineri pedagogi, în cadrul Forumului municipal „Inserţia profesională. Drepturile şi garanţiile tinerilor specialişti încadraţi în instituţiile de învăţământ din municipiul Chişinău în anul de studii 2019-2020", organizat astăzi, 29 noiembrie, de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău.
Cu alese cuvinte de mulțumire și îndrumări utile au fost prezenți: dl Adrian Lebedinschi, președinte al Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Parlamentul Republicii Moldova, dna Angela Cutasevici, viceprimar al municipiului Chișinău, dna Rodica Guțu, șef al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, dna Margareta Sârbu, președinte al Consiliului municipiului Chișinău al Sindicatului Educației și Științei, precum și o bună parte din managerii institutiilor educaționale din municipiu.
De menționat că, în premieră pentru DGETS, la inițiativa dnei Rodica Guțu, elementul de bază al Forumului, a fost împărtășirea din experiența lor, a 5 cadre didactice cu titlu model din municipiu, dnul Anton Dorofeev, dna Baltag Stela, dna Gorea Svetlana, dna Chiperi Olesea si dna Donțu Veronica, tot ei fiind pe post de formatori.
DGETS mulțumește tuturor persoanelor implicate în buna organizare și desfășurare a Forumului.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer