prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Seminar municipal cu genericul „Șahul - sport, știință, artă”

12/02/2019

În perioada 27-28 noiembrie 2019, în incinta Școlii sportive specializate de șah și joc de dame nr.7, s-a desfășurat  seminarul municipal cu genericul „Șahul - sport, știință, artă”, în conformitate cu Planul complex de activitate al DGETS pentru anul de studii 2019-2020.

În cadrul seminarului discuțiile s-au axat pe următoarele subiecte: organizarea eficientă a procesului educațional la șah și dame în contextul implementării curriculei actualizate, ediția anului 2019; familiarizarea profesorilor cu metodele și formele eficiente de predare a modulelor „Șah” și „Dame”; propagarea experienței avansate a antrenorilor profesori ai Școlii sportive specializate de șah și joc de dame nr.7. 

Necesitatea desfășurării acestui seminar a apărut din motivul unor schimbări esențiale în organizarea procesului educațional la educația fizică, și anume, implementarea curriculumului nou actualizat, ediția anului 2019, care prevede un șir de module noi, printre care „Șahul” și „Jocul de dame”.

La seminar au participat 43 de profesori din instituțiile de învățământ din municipiu.

Menționăm că activitatea a fost organizată de Direcția inspecție școlară.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer