prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Concursul municipal la Limba şi literatura română pentru juniori, ediţia „Dumitru Matcovschi”

12/03/2019

La 30 noiembrie curent, în incinta IPÎ LT „ORIZONT” (filiala Durlești), s-a desfăşurat Concursul municipal pentru juniori la Limba şi literatura română, ediţia „Dumitru Matcovschi”, în conformitate cu Planul complex de activitate al DGETS.
L-a concurs au participat 176 de elevi din instituţiile de învățământ general secundar din mun. Chișinău. Conform Regulamentului, în ordinea punctajelor acumulate de participanţi la proba scrisă, 81 de elevi au fost admişi la proba orală, în cadrul căreia s-a pus accent pe evaluarea competenţei de comunicare orală în baza unui desen, ilustrare grafică, elaborat în cadrul concursului, a textului suport și comentarea mesajului cultural, în spiritul creativității și al interdisciplinarității, conform  parametrilor enunțați.
 Elevilor incluși în clasament li s-au decernat diplome și medalii nominale „Dumitru Matcovschi”.
Cu un variat program artistic au participat în cadrul concursului elevii din liceul „ORIZONT” (Durlești), ghidați de profesoara Nadejda Creciun, cu un generic frumos  ,,Floare de dor adun…”.
Menționăm că activitatea a fost organizată de Direcția inspecție școlară a Direcției generale educație, tineret și sport.
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer