prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenţia comunităţii pedagogice

12/06/2019

Consiliul consultativ al Direcției generale educație, tineret și sport, reprezintă o verigă extrem de importantă în procesul continuu de implementare a politicilor educaționale ale statului și de respectare a prevederilor actelor legislative cu referire la funcționalitatea sistemului educațional, activitatea organizațiilor de tineret și sport, precum și asigurarea funcționalității înstituțiilor de învățământ preșcolar, primar, secundar și a celor extrașcolare.

În conformitate cu Decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 3/9 din 27 noiembrie 2019 „Cu privire la abrobarea Regulamentului de activitate și a componenței nominale a Consiliului consultativ al Direcției generale educație, tineret și sport” (decizie_CMC), Componența nominală a Consiliului consultativ (lista_nominala_CC), este constituită din persoane versate în domeniul de activitate, care își vor aduce aportul la evaluarea procesului educațional, promovarea bunelor practici și a angajaților cu experiență de succes, precum și alte chestiuni importante stipulate în Regulamentul de activitate a Consiliului consultativ al Direcției generale educație, tineret și sport (regulament_CC).

În acest sens, adresez felicitări membrilor Consiliului consultativ, mizând pe un parteneriat eficient și cu realizări marcante pentru întreaga comunitate educațională municipală.

 

Cu înaltă apreciere,

Rodica GUȚU, șef al DGETS

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer