prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

În atenţia conducătorilor instituţiilor preşcolare

12/20/2019

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a atenționat responsabilii din sfera învățământului preșcolar municipal asupra  perceperii taxelor pentru cadourile oferite copiilor în cadrul matineelor de Crăciun. Totodată, edilul capitalei îndeamnă părinţii să sesizeze autorităţile locale în cazul în care cunosc asemenea situații.

Direcţia generală educaţie tineret şi sport a capitalei, anunță că va finaliza până la sfârşitul săptămânii curente, procesul de livrare a cadourilor în instituțiile preşcolare din capitală.

Menționăm că Primăria municipiului Chişinău, a alocat surse financiare pentru achiziționarea a circa 30 de mii de cadouri pentru  copiii de la grădinițele din capitală.

În total, din bugetul municipal, au fost alocaţi 719 mii lei.

Mijloacele financiare în acest scop au fost identificate din economiile înregistrate la capitolul „alimentația copiilor", în bugetul pentru anul 2019. Precizăm că economiile pentru alimentație au fost făcute în rezultatul absenței copiilor la grădinițe și nu au afectat calitatea meniurilor. 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer