prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

LANSAREA CONCURSULUI „PREMIUL MUNICIPAL PENTRU TINERET ÎN DOMENIILE ȘTIINȚEI, TEHNICII, LITERATURII, ARTELOR ȘI ACTIVISM CIVIC, EDIȚIA 2020”

02/06/2020

Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, anunță despre lansarea Concursului pentru „Premiul municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor și activism civic, ediția 2020”.
Menționăm că, potrivit Regulamentului cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de decernare a Premiului municipal pentru tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor și activism civic, ediția 2020, activitatea menționată este una anuală, de bilanț, instituită de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și vizează în ansamblu 10 nominalizări și 10 mențiuni.
Dosarele pentru participare la concurs sunt prezentate secretariatului Comisiei de evaluare, în perioada 01 august - 31 octombrie 2020.
REGULAMENT: https://chisinauedu.md/sites/default/files/files/regulament_Premiu_munic...

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer