prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Astăzi, 20 mai 2020, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău și Biroul de Probațiune Chișinău au semnat Acordul de parteneriat pentru anii 2020-2022

05/20/2020

Astăzi, 20 mai 2020, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău și Biroul de Probațiune Chișinău au semnat Acordul de parteneriat pentru anii 2020-2022.

Noul Acord de colaborare are drept scop promovarea parteneriatului public-civic, ce stă la baza consolidării democraţiei durabile dintre stat şi societate, în vederea promovării domeniului protecţiei datelor cu caracter personal și al dreptului la viața privată în contextul activității DGETS de promovare a politicilor educaționale și de tineret.

Conform prevederilor Acordului de parteneriat, părțile vor organiza activităţi și evenimente comune, vor identifica soluţii pentru îmbunătăţirea dispoziţiilor legale care reglementează activitatea în vederea promovării educației pentru dezvoltare și susținerea implicării mediului civic  în proiecte de cooperare națională pentru o dezvoltare durabilă.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
În context, menționăm că stabilirea unei comunicări eficiente şi permanentă reprezintă precondiţia de bază pentru coordonarea şi armonizarea aplicării bunelor practici juridice europene, legislației naţionale aferente, funcționând ca un centru asociat consultativ profesionist, în spiritul principiilor drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului şi statului de drept.

Suntem convinşi că o bună coordonare a eforturilor comune ale sectorului asociativ de specialitate se va răsfrânge pozitiv asupra performanţelor înregistrate în dezvoltarea statului de drept prin  promovarea politicilor educaționale la nivel municipal.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer