prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Prelungirea perioadei de desfășurare a Concursului internațional de recitare a liricii eminesciene „La Putna”

05/20/2020

Prioritar fiind sănătatea copiilor, a cadrelor didactice și evitarea contaminării elevilor cu coronavirus COVID-19, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează despre prelungirea desfășurării Concursului internațional de recitare a liricii eminesciene „La Putna”.
Reamintim că Concursul face parte din proiectul internațional „Trasee eminesciene”, susținut de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Mănăstirea Putna și Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene. 

Menționăm că obiectivele acestui eveniment sunt: promovarea operei eminesciene în rândul elevilor din Bucovina, Regiunea Cernăuți și din Chișinău, conștientizarea a importanței studierii operelor lui Mihai Eminescu, realizarea unui pelerinaj scriitoricesc în Bucovina, prin locurile care sunt legate într-un fel sau altul de poetul Mihai Eminescu.  

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 022 235275 (Secția Informare și Relații cu Comunitatea a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport).

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer