prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/chisinauedu.md/httpdocs/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

COMUNICAT DE PRESĂ

05/22/2020

Escoala.chisinau.md:

Peste 3.678 de cereri online au fost depuse în numai 24 de ore

Ieri, 21 mai 2020, a început depunerea cererilor pentru înscrierea elevilor în clasa întâi. Procedura este organizată în regim online, prin intermediul platformei  escoala.chisinau.md . În primele 24 de ore de lucru ale platformei,  părinții au depus 3.678 de cereri.

Menționăm că în acest an, înscrierea copiilor în clasa întâi va avea loc în două etape: în perioada 21 mai - 19 iunie și în perioada 22 iunie - 28 august.  

  • În prima etapă, vor fi analizate cererile care corespund cerințelor (copilul a împlinit vârsta de 7 ani și respectiv instituția de învățământ corespunde adresei de reședință).
  • Cererile care nu corespund cerințelor sunt transferate în a doua etapă.

Decizia cu privire la acestea va fi luată pe baza locurilor disponibile rămase. Precizăm că, la moment părinții completează cererile de înscriere a copiilor în clasa întâi. Directorii pot solicita repetat documente, dacă acestea sunt de calitate proastă, sau dacă părintele nu a atașat actele necesare. Deciziile finale vor fi cunoscute la sfârșitul fiecărei etape.

Procedura de înscriere cu ajutorul platformei escoala.chisinau.md corespunde condițiilor și cerințelor prevăzute de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Toate cererile vor fi analizate în ordinea în care au fost depuse.

E de menționat că pagina web escoala.chisinau.md  poate fi accesată și de pe platforma educatieonline.md. Pentru detalii, părinții pot apela Call centru: (022) 20-16-09.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer