O vacanță în siguranță pentru toți copii

O vacanță în siguranță pentru toți copii.
————————————————————————
ℹÎn contextul vacanței de vară, când copii de vârsta școlară au mai mult timp liber și ar putea rămâne fără supraveghere continuă, Premier Energy Distribution atrage atenția publicului larg asupra necesității respectării stricte a regulilor de securitate electrică.
?Considerăm că indiferent de statutul pe care îl au adulți: părinți, bunici, frați sau surori mai mari, profesori, reprezentanți ai unor companii de profil sau, pur și simplu, vecini sau cetățeni responsabili, una din obligațiile lor fundamentale este să aibă grijă de copii zi de zi în ceea ce privește securitatea electrică. Doar prin informare și instruire putem modela un comportament corect și vom evita situațiile neplăcute.
?Amintim, că în luna decembrie 2020, Premier Energy Distribution a încheiat un parteneriat public privat cu UNICEF Moldova și Primăria mun. Chișinău pentru promovarea securității electrice, crearea unei culturi de prevenire a riscurilor și explicarea pericolelor pe care le prezintă energia electrică.
?Întrucât starea de urgență în sănătate publică continuă și în acest an, iar întâlnirile și lecțiile de securitate electrică din cadrul taberelor de vară ar putea să fie limitate, soluția a devenit promovarea online a regulilor de securitate electrică, a importanței protejării și instruirii copiilor cu privire la beneficiile energiei electrice, dar și a pericolelor la care se pot expune, dacă nu respectă recomandările de securitate.
?Astfel, Premier Energy Distribution oferă publicului larg o serie de filmulețe educative prin intermediul cărora își propune să ofere copiilor și tinerilor recomandări de securitate electrică, cunoașterea și respectarea cărora poate garanta odihna sigură pe timp de vară și în fiecare zi pe tot parcursul anului.
?De asemenea, cu suportul Primăriei mun. Chișinău, în timpul verii în transportul public din capitală vor fi difuzate unele spoturi sociale educative de promovare a regulilor de securitate electrică.
?Toate materialele video sunt disponibile pe canalele de comunicare ale Premier Energy:
– Youtube – Premier Energy Distribution
– Facebook – Premier Energy Distribution.