O vacanță în siguranță pentru toți copiii

ℹ️În contextul vacanței de vară, când copii de vârsta școlară au mai mult timp liber și ar putea rămâne fără supraveghere continuă, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Premier Energy Distribution atrage atenția publicului larg asupra necesității respectării stricte a regulilor de securitate electrică.
 
📌Considerăm că indiferent de statutul pe care îl au adulți: părinți, bunici, frați sau surori mai mari, profesori, reprezentanți ai unor companii de profil sau, pur și simplu, vecini sau cetățeni responsabili, una din obligațiile lor fundamentale este să aibă grijă de copii zi de zi în ceea ce privește securitatea electrică. Doar prin informare și instruire putem modela un comportament corect și vom evita situațiile neplăcute.
 
📢Amintim, că în luna decembrie 2020, Premier Energy Distribution a încheiat un parteneriat public privat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău pentru promovarea securității electrice, crearea unei culturi de prevenire a riscurilor și explicarea pericolelor pe care le prezintă energia electrică.
 
📺Astfel, Premier Energy Distribution oferă publicului larg o serie de filmulețe educative prin intermediul cărora își propune să ofere copiilor și tinerilor recomandări de securitate electrică, cunoașterea și respectarea cărora poate garanta odihna sigură pe timp de vară și în fiecare zi pe tot parcursul anului.
 
📌De asemenea, cu suportul Primăriei municipiului Chișinău, în timpul verii în transportul public din capitală vor fi difuzate unele spoturi sociale educative de promovare a regulilor de securitate electrică.
 
📌Toate materialele video sunt disponibile pe canalele de comunicare ale Premier Energy:
▶️Youtube – Premier Energy Distribution
▶️Facebook – Premier Energy Distribution.