Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, vă comunică despre asigurarea elevilor și cadrelor didactice cu dezinfectant pentru mâini

Astfel, toate instituțiile de învățământ general din municipiul Chișinău vor beneficia de dezinfectanți oferite de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Menționăm că, dezinfectarea mâinilor trebuie să devină o măsură indispensabilă în perioada pandemica de Covid-19, un element de responsabilitate și solidaritate.

Fiind încadrată în demararea activităților educaționale cu scopul informării elevilor despre necesitatea igiene mâinilor, MECC cu suportul DGETS au lansat diverse campanii de comunicare și informare.

Reamintim tuturor actanților educaționali despre importanța unei comunicări publice pro active pentru necesitatea igienei mâinilor, ca element esențial în controlul pandemiei de Covid-19.

În context, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău își exprimă înalta gratitudine MECC pentru suportul oferit instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău, prin asigurarea cu dezinfectanți și produse de igienă atât de necesare la momentul actual.

Atașăm lista instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău beneficiare de donații (lista instituții beneficiari donatii)