Sincere felicitări cu ocazia jubileului pentru Tatiana Botnaru!

Tatiana Botnaru – un specialist de forţă, o colegă pe care te poţi bizui la bine şi la greu, un Om, a cărui valoare morală nu poate fi pusă la îndoială, un model demn de urmat pentru toţi cei care o cunosc şi o apreciază, un profesionist de cea mai înaltă clasă pentru care autoinstruirea, cunoaşterea continuă, aspiraţiile spre culmile perfecţiunii nu sunt simple cuvinte, ci un mod de a trăi şi de a activa.

Sunt calităţi care o caracterizează fără rezerve pe doamna Tatiana Botnaru, specialist principal (consilier al directorului general), actualmente Șefa Secției Managementul Documentelor în cadrul Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chişinău, care, în aceste zile de gustar, binecuvântate cu rod bogat şi speranţe ale unui nou început, marchează un frumos jubileu.
Cu ocazia acestui eveniment aniversar îi adresăm sincere şi cordiale felicitări însoţite de urări de bine, sănătate, succese, împliniri în plan profesional şi personal.

Sunteți o persoană remarcabilă care a adus nenumărate contribuții valoroase în comunitatea noastră și în viețile celor din jur. Profesionalismul, dăruirea și generozitatea Dumneavoastră sunt o sursă de inspirație pentru mulți dintre noi.

Vă dorim să rămâneți mereu un Om al Timpului, un promotor neobosit al noului, un exemplu de îmbinare armonioasă a frumuseţii spirituale şi fizice cu înţelepciunea ziditoare. 

La mulți ani, Distinsă Doamnă!

 

Cu respect și înaltă prețuire,

Andrei PAVALOI, Șef adjunct al DGETS!