Spectacol Muzical

Direcția Generală Educație Tineret și Sport are plăcerea de a vă invita la un eveniment deosebit care marchează Sărbătoarea Națională a Limbii Noastre. Spectacolul Muzical, care este organizat cu această ocazie, va aduce împreună artiști de marcă din Republica Moldova și va avea loc în data de 31 august 2023, începând cu ora 19:00, în scuarul străzii pietonale Eugen Doga din Chișinău.

Acest eveniment este un omagiu adus limbii noastre și identității noastre culturale și va fi o seară memorabilă plină de muzică de excepție și divertisment. Orchestra simfonică sub bagheta talentatului dirijor Dumitru Cârciumaru va oferi un recital impresionant, iar artiști consacrați precum Cristofor Aldea Teodorovici, Brio Sonores, Natalia Barbu, Cătălin Josan, Tania Cerga, Radu Dolgan, Vitalie și Cătălin Advahov, alături de alți invitați speciali, vor încânta publicul cu performanțe muzicale de excepție.

Așteptăm cu drag toți locuitorii și iubitorii de cultură să se alăture acestui eveniment unic, care va celebra bogăția și diversitatea limbii noastre, un element fundamental al identității noastre naționale.