Turneul Internațional „VARA – Chișinău 2024” la Badminton

🏸 Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că în perioada 05-07 iulie 2024 s-a desfășurat Turneul Internațional „VARA – Chișinău 2024” la Badminton. La competiție au participat copii până la 13 și 15 ani (U13; U15), sportivi de categoriile Open: A; B; C, de diferite nivele de măiestrie sportivă, reprezentând școlile, secțiile sportive și cluburile din municipiul Chișinău, din localitățile Republicii Moldova și din străinătate.
 
🏅 La ceremonia de deschidere oficială a competiției a fost prezent domnul Andrei Pavaloi, șef adjunct al DGETS, care a felicitat sportivii pentru prestațiile lor remarcabile și pentru performanțele obținute. Domnul Pavaloi a menționat că își dorește ca municipiul Chișinău să devină un adevărat oraș sportiv, subliniind că Primăria municipiului Chișinău a investit considerabil în infrastructura sportivă din parcurile capitalei în ultimii ani.
 
👏 Felicitări tuturor participanților și mulțumiri speciale organizatorilor pentru eforturile depuse în promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor!