Ultimul sunet

Stimați pedagogi, dragi elevi și absolvenți!
„Ultimul sunet” al anului școlar este o sărbătoare pentru toți elevii, părinții și cadrele didactice. Încheierea anului școlar este o zi așteptată, plină de emoții, bucurii și speranțe pentru cei care vor păși în lumea mare. Este o zi care ne permite să facem bilanțul unui an de noi împliniri profesionale și vocaționale.

Distinse cadre didactice!
Aveți o misiune fără de preț – de a semăna lumină, adevăr și înțelepciune. Zi de zi, prin muncă și dăruire de sine formați oameni inteligenți, descoperiți comorile din inimile copiilor şi le scoateți, cu măiestrie, la suprafață. Dumneavoastră sunteți cei care influențați destinele copiilor, care contribuiți la formarea viitorului lor. Meritați respectul şi admirația pentru ceea ce faceți şi realizați.
Vă mulțumesc pentru efortul considerabil depus în educarea tinerei generații și Vă urez sănătate, putere de muncă şi perseverență în realizarea nobilelor sarcini pe care vi le-ați asumat.

Dragi elevi!
Sfârșitul unui an școlar este pentru voi o adevărată sărbătoare. Este un prilej de evaluare a succeselor obținute pe parcursul acestui an școlar. Sunt convins că ați avut parte de muncă asiduă și ați reușit să acumulați multe cunoștințe, care vă vor fi utile în viitor și care contribuie la formarea personalității voastre. Urmează vacanța cea mare. Să vă bucurați din plin de fiecare clipă și să reveniți la 1 septembrie cu dorință și sete de carte.

Dragi absolvenți!
Pentru voi astăzi clopoțelul școlii va răsuna pentru ultima dată, vestind începutul unei noi etape în viață. Vă îndemn să aveți curaj, perseverență şi tenacitate de a nu ceda greutăților oriunde vă veți afla. Reușita să fie pentru voi călăuză în toate.
Examenele care vă așteaptă cer de la voi încredere în propriile forțe, insistență şi seriozitate. Voi sunteți viitorul nostru!

În numele Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și al meu personal, Vă urez tuturor succese, realizări frumoase și prosperare!

Cu aparte respect și înaltă prețuire,
Andrei PAVALOI,
șef adjunct al Direcției Generale Educație, Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău