„Zilele Culturale ale municipiului Vaslui”, ediția 2021

🗓În perioada 13-15 August 2021, șeful adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Andrei PAVALOI, împreună cu reprezentanți ai Primăriei municipiului Chișinău participă cu o vizită de lucru în orașul Vaslui la activitățile dedicate „Zilelelor Culturale ale municipiului Vaslui”, ediția 2021.
✨Evenimentul este parte a unui parteneriat dintre Consiliul Județean Vaslui-Primăria municipiului Vaslui-Centrul Creației Populare Vaslui și Primăria municipiului Chișinău.
În cadrul vizitei, delegația de specialiști din municipiul Chișinău a avut discuții cu omologii de la Primăria Vaslui pe teme legate de educație, patrimoniu, cultură, tineret etc.
Astfel, au fost discutate diverse modalități de identificare a proiectelor de interes comun, în baza colaborărilor de succes realizate anterior.
📑Ca urmare a vizitei, rezultă semnarea Acordului de Înfrățire a orașului Vaslui cu municipiul Chișinău. Grație acestui parteneriat, vor fi identificate modalități de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui cu scopul de a face un schimb de bune practici în realizarea politicilor şi programelor de dezvoltare ale sistemului educațional municipal, asigurarea cadrului organizatoric şi funcţional favorabil creşterii calităţii serviciilor educative în grădinițele și școlile din municipiului Chișinău.