Ziua Internațională a Studenților

Dragi STUDENȚI,
 
Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, vă adresăm sincer, cu mare drag și multă prețuire, felicitări și urări de bine!
 
Azi accentuăm încă o dată în plus importanța comunității studențești în societate. În toate timpurile, studențimea a fost și este o forță motrice și viabilă, progresivă și capabilă să apere idealurile și valorile general umane fără de care nici o societate nu ar putea exista.
 
În toate cele 8 decenii de când se sărbătorește la nivel mondial Ziua Internațională a Studenților, studenții au demonstrat prin activism și implicare că vocea studențească trebuie și merită să fie auzită și respectată pentru că studenții sunt principalul motor în dezvoltarea societății.
 
Anii de studenție reprezintă una dintre cele mai frumoase etape ale vieții care, fiind marcată de emoții intense, prietenii noi, idealuri consacrate, descoperiri incredibile, multă muncă și responsabilitate, rămâne în amintire pentru toată viața.
 
Vă dorim, dragi studenți, s-aveți mereu parte de succese multe, realizări frumoase, inspirație continuă și energie inepuizabilă, mult curaj, încredere și perseverență!
 
Cu drag și prețuire,
Andrei PAVALOI,
Șef adjunct DGETS