Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ

🎉 Iată că se apropie cu pași grăbiți una dintre cele mai importante sărbători din domeniul educațional – „Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ”.  
 
📌 Cu această ocazie, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează miercuri, 4 octombrie, ora 15:00, la Teatrul Verde din Parcul Valea Morilor, un eveniment fastuos dedicat angajaților din sistemul de învățământ municipal.
 
❗️O noutate deosebită pentru acest an este faptul că municipalitatea invită și părinții să se alăture sărbătorii, oferindu-le oportunitatea de a fi alături de cei care le îndrumă copiii în lumea cunoașterii, contribuind astfel la o colaborare mai bună dintre părinți și cadre didactice.
 
În cadrul evenimentului va avea loc ceremonia de premiere a participanților la Concursurile municipale „Pedagogul Anului 2023” și „Diriginte, drag părinte”. Aici va fi recunoscut și celebrat efortul și angajamentul celor mai valoroși profesioniști din domeniul învățământului.
 
🎻 Oaspeții se vor bucura și de un concert extraordinar susținut de către Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii” și alți invitați de valoare, care vor oferi un spectacol memorabil pentru toți cei prezenți.
 
„Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ” vine să sublinieze încă o dată importanța cadrelor didactice, a parteneriatului dintre școală și familie, cât și a valorilor culturale și artistice care stau la baza unei societăți prospere.