ṢCOALA MICULUI PRINȚ

ℹ️📣Dragi elevi, părinți și profesori,
 
‼️Vă invităm cu căldură să participați la activitatea de înverzire ṢCOALA MICULUI PRINȚ, care va avea loc vineri, 29 martie 2024, în Parcul Valea Morilor, scara de la monumentul DOUĂ INIMI GEMENE (partea de jos), între orele 14.00 și 17.00.
 
🏞Această acțiune are ca scop sensibilizarea și educarea în vederea unei atitudini responsabile față de spațiile verzi din capitală. Acestea sunt esențiale pentru sănătatea și frumusețea orașului nostru, fiind adevărați „plămâni” care ne oferă aer curat și relaxare.
 
‼️Vă încurajăm să fiți alături de noi în acest demers, pentru a planta aproximativ 100 de puieți de liliac, spire și iasomie, și aproximativ 500 de unități de lalele, narcise, bujori, iriși și hemerocallis. Prin aceste acțiuni, vom contribui cu toții la transformarea și îmbunătățirea aspectului orașului nostru, oferind și un exemplu de implicare și responsabilitate pentru generațiile viitoare.
 
♻️Vă așteptăm cu drag să fim împreună în această inițiativă și să demonstrăm că putem face o schimbare pozitivă pentru mediul înconjurător și pentru comunitatea noastră!