Funcții publice vacante

 • Comisia de concurs anunță învingătorul concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la biologie/chimie în cadrul Direcției inspecție școlară:
  Grecu Elena.
 • Comisia de concurs anunță învingătorul concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la limbile străine în cadrul Direcției inspecție școlară:
  Coropcean Valentina.
 • Comisia de concurs anunță învingătorul concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la educația plastică și educația tehnologică în cadrul Direcției inspecție școlară:
  Doroșchevici Iustina.
 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au promovat proba scrisă și sunt admiși la interviu la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la biologie/ chimie în cadrul Direcției inspecție școlară:
  1. Grecu Elena.

  Interviul se va desfășura pe data de  06 octombrie 2021, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au promovat proba scrisă și sunt admiși la interviu la concursul  pentru ocuparea funcției  publice vacante  de specialist  superior  la educația plastică și educația tehnologică în cadrul Direcției inspecție școlară:
  1.  Doroșchevici Iustina.

  Interviul  se va desfășura pe data de  06 octombrie 2021, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au promovat proba scrisă și sunt admiși la interviu la concursul  pentru ocuparea funcției  publice vacante  de specialist principal la   limbile străine în cadrul Direcției inspecție școlară:
  1. Coropcean Valentina.

  Interviul se va desfășura pe data de  06 octombrie 2021, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la educația fizică în cadrul Direcției inspecție școlară:
 1.  Palamarciuc-Berlinschi Lilia;
 2.  Mihniova Oxana.

Proba scrisă se va desfășura pe data de 06 octombrie curent, ora 14.00, în biroul nr.25, str.Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță învingătorul concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal  la limba și literatura rusă în cadrul Direcției inspecție școlară:
  Leașenco Olga.
 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcției  publice vacante de specialist  principal  la biologie/ chimie  în  cadrul Direcției inspecție școlară:
  1. Grecu Elena;
  2. Statii Tatiana.

  Proba scrisă se va desfășura  pe data de  29 septembrie curent, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcției  publice vacante de specialist  principal  la  limbile străine  în  cadrul Direcției inspecție școlară:
  1.   Coropcean Valentina;
  2.  Gațcan Georgeta.

  Proba scrisă se va desfășura  pe data de  29 septembrie curent, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcției  publice vacante de specialist  superior  la  educația tehnologică în  cadrul Direcției inspecție școlară:
  1.  Doroșchevici Iustina;
  2.  Gudumac Tatiana.

  Proba scrisă se va desfășura  pe data de  29 septembrie curent, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au promovat proba scrisă și sunt admiși la interviu la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la limba și literatura rusă în cadrul Direcției inspecție școlară:
  1. Leașenco Olga.

  Interviul se va desfășura pe data de 15 septembrie 2021, ora 14.00, în biroul nr.25, str.Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Comisia de concurs anunță lista candidaților care au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la limba și literatura rusă în cadrul Direcției inspecție școlară:
  1. Soboleva Maia;
  2. Leașenco Olga.

  Proba scrisă se va desfășura  pe data de  09 septembrie curent, ora 14.00, în biroul nr.25, str. Mitropolit Dosoftei, 99.

 • Anexa nr.1 Formular de participare
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la educația fizică în cadrul Direcției inspecție școlară (educatia fizica)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la limbile străine în cadrul Direcției inspecție școlară (limbi_straine)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la matematică în cadrul Direcției inspecție școlară (matematica)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la fizică în cadrul Direcției inspecție școlară (fizica)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la clasele primare (școala națională) în cadrul Direcției inspecție școlară (cl.primare)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la limba și literatura română în instituțiile cu instruire în limbile minorităților naționale în cadrul Direcției inspecție școlară (limba și literatura română)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la istoria românilor și universală și educație pentru societate în cadrul Direcției inspecție școlară (istoria)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la educația muzicală în cadrul Direcției inspecție școlară (educația muzicală)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la biologie/chimie în cadrul Direcției inspecție școlară (biologie_chimie)
 • Concurs prelungit! Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la educația plastică și educația tehnologică în cadrul Direcției inspecție școlară (ed.plastică)
 • Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist principal la limba și literatura rusă în cadrul Direcției inspecție școlară
 • Informație cu privire la concursul privind ocuparea funcției publice vacante de specialist superior la educația fizică în cadrul Direcției inspecție școlară