𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐩𝐫𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐜𝐚𝐥ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 ş𝐢 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 „𝐌𝐮𝐳𝐀𝐑𝐓”

𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐩𝐫𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐜𝐚𝐥ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 ş𝐢 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 „𝐌𝐮𝐳𝐀𝐑𝐓”, 𝐞𝐝𝐢ţ𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈-𝐚
ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță lansarea concursului organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, care are drept scop promovarea artei vocale la nivel național, descoperirea și recunoașterea potențialului muzical și artistic al tinerilor interpreți, dezvoltarea creativității și spiritului artistic al copiilor și tinerilor.
💻UNDE? ONLINE.
🗓CÂND? 14 noiembrie – 27 decembrie 2022.
🙋‍♂️CINE? Tinerii interpreți din centrele de creație, școlile de muzică, instituțiile de învățământ general din Republica Moldova, din următoarea categorie de vârstă:
• Categoria I – 6-9 ani;
• Categoria II – 10-14 ani;
• Categoria III – 15-19 ani.
⏩️CUM? Înscrierea se va face online prin intermediul platformei de înscriere: https://forms.gle/uY7Td5hkNVoYaG566, până la data de 11 decembrie 2022.
📌Concursul se va desfășura în două etape:
▶️ Etapa preventivă (14 noiembrie -11 decembrie 2022) — înscrierea și examinarea rubricii „Descrierea proiectului” de către Comisia de jurizare.
▶️ Etapa principală (12-18 decembrie 2022) – evaluarea de către Comisia de jurizare a produselor admise la etapa preventivă şi stabilirea rezultatelor.
❗️IMPORTANT❗️ Premianții Concursului vor fi anunțați pe data de 19 decembrie 2022 și invitați la Gala de Premiere, care va avea loc în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (municipiul Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, nr. 169) în data de 27 decembrie 2022.
📑Mai multe detalii puteți găsi în Regulament: