01 Martie – „Ziua Mărțișorului”

Stimați colegi, părinți, parteneri, distinsă comunitate educațională, cu ocazia sosirii primăverii vă aducem cele mai sincere Felicitări! Vă dorim multă sănătate, să simțiți din nou și cât mai curând sentimentul de PACE în lume și în suflet.
 
Dragostea și căldura pe care o oferiți copiilor în fiecare zi, să vă încălzească inimile în aceasta primăvară, astfel ca să topească toate îngrijorările pe care le avem la moment. Acum ca niciodată trebuie să credem că supremația diplomației și a rațiunii umane va învinge. Fie ca iubirea, rațiunea și pacea să predomine pe acest pământ. Fiți recunoscători pentru ziua ce o trăiți, pentru oamenii din viața voastră și pentru că sunteți aici și acum!
 
Această primăvară vine cu speranța unui nou început în inimile noastre. Să nu uităm astăzi să prindem în piept un mărțișor, să zâmbim, în pofida faptului că trăim vremuri deloc ușoare.
Liniștea și libertatea să dăinuiască în suflete pentru a vă putea bucura împreună cu apropiații voștri de zâmbetul copiilor!
 
Mărțișorul este simbolul care de-a lungul secolelor a reușit să transmită un mesaj puternic de speranță și renaștere. Astfel, expoziția amplasată în holul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, care cuprinde mărțișoare confecționate manual și în diferite tehnici, vine să confirme acest fapt. Lucrările aduse la expoziție fac parte din concursul municipal „Un Mărțișor din suflet”.
 
Sperăm mult să triumfe PACEA și valoarea imensă a omenirii – viața!
 
Un 01 martie fericit, cu PACE, emoții pozitive și liniște în suflet!