Inspir@Start Huddle eveniment dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-20 de ani

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău în parteneriat cu GEN Moldova au organizat astăzi, 4 septembrie, ora 11.00, în cadrul DGETS, str. Mitropolit Dosoftei 99, un eveniment dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-20 de ani și a avut drept scop de a-i inspira și iniția în antreprenoriat, printr-un meeting sub format HUDDLE. Ceea ce a presupus discuții despre activitatea de antreprenoriat de la inițiere, până la creșterea afacerii.

Speakerii au împărtăși publicului despre calitățile antreprenoriale, de leadership, reziliența personală față de toate obstacolele întâlnite în mediul de afaceri. Cum au reușit să le depășească și cum au redefinit afacerea.

Participanții au reușit să preia experiența și să interacționeze cu speakeri din domeniul antreprenoriatului de la noi.

  • Viorica Rumleanschi și Sergiu Rumleanschi, fondatoari VIOSER Consulting SRL, persoanele care gestionează cifrele, le aranjează frumos în tabele și fluidizează activitatea firmelor pentru care prestează servicii de consultanță.
  • Angela Chelaru, fondatoare Fresh&Joy, antreprenoare cu peste 20 de ani de experiență, susținătoare a antreprenoriatului feminin.
  • Cristina Laur, șef Departament Marketing RoofArt, responsabilă pentru promovarea și creșterea vizibilității companiei care are peste 20 de ani de experiență pe piața Republicii Moldova și nu doar.