Evenimentul de premiere cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului

ℹDirecția Generală Educație Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează că în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului Primăria municipiului Chișinău a oferit diplome voluntarilor care au contribuit la dezvoltarea voluntariatului în capitală.
🗓Evenimentul de premiere a avut loc miercuri, 06 octombrie 2021 cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului.
💬Prezent la eveniment, primarul general Ion CEBAN a menționat că voluntarii reprezintă o resursă valoroasă și indispensabilă oricărei comunități, iar activitățile pe care aceștia le desfășoară trebuie încurajate și promovate. „E o mare bucurie să văd atâția tineri frumoși, care își dedică timpul, cunoștințele, abilitățile, energia și talentul unei cauze în care cred cu adevărat, reușind astfel să facă din activitatea de voluntariat un mod de viață”. Iar la final Primarul general a venit cu mulțumiri pentru toți voluntarii prezenți la eveniment menționând că municipalitatea va continua să susțină organizațiile ce practică voluntariatul.
💡Menționăm că principalul obiectiv al Săptămânii Naționale a Voluntariatului este recunoașterea publică a muncii voluntarilor și promovarea celor mai activi dintre ei, precum și a organizațiilor și grupurilor de inițiativă care promovează voluntariatul.