Programul de parteneriate școlare „STEAM CONNECT”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport invită cadrele didactice din municipiul Chișinău să participe la Programul de parteneriate școlare „STEAM CONNECT” coordonat de Centrul cultural „America House Chișinău” https://fb.me/e/1FrtKUmFy

La data de 11 februarie este marcată ziua mondială a femeilor și fetelor din știință. Dorind să promoveze ideea de recunoaștere importanței rolului femeilor și fetelor în activitățile de cercetare științifică și tehnologie, echipa „America House Chișinău” invită toți profesorii interesați de proiecte STEM / STEAM, să participe la programul de parteneriate școlare „STEAM Connect” implementat în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport .

În cadrul acestui program, fiecare participant va elabora, în parteneriat cu alt participant, un proiect didactic de lecție integrată STEM / STEAM cu tehnologii digitale, în baza unei teme la alegere. Activitățile vor fi organizate în limbile română, rusă sau engleză. Data limită de înregistrare – 19 februarie.

Vă rugăm să completați formularele de înregistrare: