Programului Municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret și Grupuri de Inițiativă din municipiul Chișinău

Centrul Municipal de Tineret Chișinău al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță lansarea Programului Municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret și Grupuri de Inițiativă din municipiul Chișinău.
 
În cadrul Programului vor fi susținute proiectele care vor contribui la realizarea politicilor de tineret la nivel municipal în baza a cinci priorități:
Prioritatea I. Voluntariat și servicii pentru tineri
Prioritatea II. Incluziunea tinerilor cu oportunități reduse
Prioritatea III. Oportunități economice pentru tineri, angajarea în câmpul muncii
Prioritatea IV. Promovarea unui mod sănătos de viață
Prioritatea V. Dezvoltarea personală a tinerilor și deprinderi de viață
 
Pentru proiectele care se vor realiza de către organizațiile nonguvernamentele suma minimă acordată poate fi de 60 000,00 lei până la 70 000,00 lei maximum.
 
Pentru proiectele care se vor realiza de către grupuri de inițiativă suma minimă acordată poate fi de 10 000,00 lei până la 15 000,00 lei maximum.
 
Fondul total al Programului municipal de granturi constituie 500 mii lei în conformitate cu Decizia Consiliului municipal Chișinău.
 
Proiectele înaintate spre finanţare vor avea o durată maximă de implementare de 8 luni şi trebuie să se încheie în luna decembrie a anului 2022.
 
Dosarul poate fi depus până la data de 18 martie 2022, în format electronic la adresa: programgranturi@gmail.com
 
Anexele la Regulament: https://cutt.ly/mPvSBxP
 
Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la telefonul 022 48 24 20 sau poșta electronică: centru.chisinau@gmail.com