Weekend sportiv în municipiul Chișinău

În acest weekend, 11-12 iunie 2022, continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 09:00-15:00, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv. De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume: Cupa open a municipiului Chișinău la kickboxing consacrată Aniversării Retragerii Contingentului Militar din Afganistan.

Sâmbătă:

  • 11 iunie: orele 09:00- începutul luptelor; K-1 Rules, Low Kick și Kick Light.;

Duminică:

  • 12 iunie: orele 09:00 – Finala; K-1 Rules, Low Kick și Kick Light.

Competițiile  se vor desfășura în sala de sport a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport

Acțiunile sunt organizate de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău în comun cu Federația de kickboxing din Republica Moldova. Conducerea nemijlocită a competițiilor revine Colegiului de arbitri desemnat de Federația  de kickboxing din Republica Moldova.

Menționăm că activitățile vin să ne ajute să promovăm sportul în societate prin educarea tinerei generații în spiritul unui mod sănătos de viață și practicarea sportului.

Totodată sportul este o componentă a educației permanente care ajută în diferite moduri la educarea și formarea copiilor, tinerilor și adulților, având o contribuție esențială la dezvoltarea personală și profesională a acestora.