Tabăra cu sejur de zi „Licurici”, din incinta Liceului Teoretic „George Meniuc”

ℹ️Vacanța de vară nu este doar o încetare a activităților educaționale ale unui copil. Acesta este un moment activ al socializării sale, o continuitate educației. De aceea asigurarea angajării școlarilor în cadrul taberelor de zi organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, pe perioada vacanțelor de vară este o direcție prioritară a politicii de stat în domeniul educației copiilor și adolescenților.
 
🏕Tabăra cu sejur de zi „Licurici”, din incinta Liceului Teoretic „George Meniuc”, a dat start celui de-al doilea tur.
 
🆙️În scopul creării condițiilor de întremare a sănătății și recreării copiilor, fiecare zi începe cu înviorarea de dimineață și jocuri dinamice. Pentru a cultiva gustul estetic și dragostea față de frumos, în tabără activează cercurile de „Modelare tehnică începătoare” și ” Modelarea tehnicii cosmice”, CCT sectorul Râșcani.
 
🏊‍♂️În aceste zile toride de vară, oaza de răcoare este piscina liceului, unde copiii cu mare pasiune își demonstrează abilitățile de înotători.
 
👑La finele primei săptămâni de activitate, copiii au venit cu un omagiu de comemorare a 518 ani de la decesul marelui domnitor Ștefan cel Mare și Sfânt.
 
💬Reamintim că la sfârșitul luni mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.