Campania de plantare a arborilor în orașul Chișinău

📌Astăzi, 12 noiembrie, angajații Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, Direcțiilor de sectoare și peste 300 de elevi, profesori, părinți, au participat la Campania de plantare a arborilor în orașul Chișinău, ediția 2022.
🍁De data aceasta teritoriile vizate au fost: sectorul Ciocana pe Aleea Școlarilor sectorul Botanica în Parcul din strada „Sarmizegetusa” sectorul Centru, Scuarul destinat persoanelor cu probleme de vedere, etc. În total, pe parcursul zilei de sâmbătă, în sectoarele capitalei au fost sădiți cca 3000 de arbori și arbuști.
🌳Datorită acestor acțiunii de plantare a copacilor lansate de municipalitate, vrem să formăm modele de comportament și atitudine civică, pentru a asigura un aer mai curat copiilor, care sunt viitorul acestui oraș.
💬Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere mulțumiri tuturor celor care în această zi au ales să se alăture acestei frumoase acțiuni de înverzire a orașului.