Weekend Sportiv

ℹ️Continuăm organizarea activităților sportive. Astfel, în perioada 25 -27 noiembrie 2022, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău vă propune să petrecem timpul liber într-un mod interactiv.
📌De la mic la mare vor avea ocazia să asiste la momentele sportive și anume:
🏆Campionatul deschis al municipiului Chișinău la gimnastică artistică sportivă consacrat Zilei Naționale a Tineretului în incinta Școlii sportive „Speranța” (sala specializată de gimnastică), str. Ion Creangă 47/2, se preconizează participarea a unui număr de 70 sportivi.
🏆Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică „Moldova Open Cup, Chișinău”, ediția I, care se va desfășura în perioada 23 – 27 noiembrie 2022, „Futsal Arena” FMF, comuna Ciorescu municipiul Chișinău. Competițiile se vor desfășura în baza „Programului de cofinanțare a proiectelor pentru sport și altor activități sportive de nivel local și internațional care prevăd promovarea modului sănătos de viață, selecția și pregătirea sportivilor de performanță, antrenarea populației municipiului Chișinău în practicarea sportului”. Se preconizează participarea a unui număr de 300 sportivi.
🏆În ziua de 25 noiembrie 2022, în sala sportivă a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport se va desfășura Turneul Internațional la judo în memoria Antrenorului Emerit al Republicii Moldova „Vasile Luca”. Concursul este desfășurat de către DGETS în comun cu Federația de judo din Republica Moldova. cu participarea a unui număr de 200 sportivi.
‼️Învingătorii și premianții se menționează cu premii bănești (lei), medalii și diplome de gradul respectiv oferite de către DGETS.