Vizita de studiu a viitorilor cadre didactice la Centrul Psiho-Socio-Pedagogic

🧑‍🏫Vizită de studiu a viitorilor tineri specialiști la Centrul Psiho-Socio-Pedagogic al Direcției Generale Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău.
🗓Astăzi, 02 decembrie 2022, un grup de studenți de la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice au schimbat aula de studii pentru o lecție motivațională la Centrul Psiho-Socio-Pedagogic a DGETS.
📌Scopul și obiectivele au vizat familiarizarea cu structura organizațională și specificul de activitate a instituției.
🤝Studenții au fost întâmpinați de echipa și șefa serviciului psihologic, Dna Lilia Maximenco. Dumnealor au prezentat obiectivele, structura și activitățile Centrului Psiho-Socio-Pedagogic. Studenții au avut posibilitatea să viziteze sălile de lucru unde au discutat despre responsabilitățile angajaților.
💬Un dialog de suflet a urmat în cadrul sălii de ședințe, unde șefa Centrului Psiho-Socio-Pedagogic Lilia Maximenco, le-a relatat studenților despre specificul de activitate a centrului. Pe parcursul prezentărilor, studenții au avut posibilitatea să adreseze și să obțină răspunsuri competente la diverse întrebări.
📑Mesajele motivaționale ale vorbitorilor au contribuit la o mai bună conștientizare de către studenți a rolului psihologului, calitățile personale și profesionale de care acesta trebuie să dea dovadă în activitatea sa.
📌Menționăm că, pentru Direcția Generală Educație Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău este primordială ghidarea corectă a tinerilor specialiști în domeniul selectat pentru a valorifica la maxim bagajul de cunoștințe și potențialul educațional acumulat.