Concursul municipal al diriginților de clasă cu genericul „Diriginte, drag părinte”

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează că în perioada lunilor martie – aprilie 2023 s-a desfășurat concursul municipal al diriginților de clasă cu genericul „Diriginte, drag părinte”, ediția a XIV-a

Concursul diriginților de clasă ”Diriginte, drag părinte” este un concurs municipal organizat de DGETS în scopul stimulări și promovări cadrelor didactice cu rezultate înalte și evidențierea diriginților cu un înalt potențial profesionist;  propagarea experienței avansate a celor mai buni diriginți din instituțiile de învățământ primar, secundar, ciclul I, ciclul II din municipiu.

La concurs au participat diriginții de clasă din instituțiile de învățământ primar, secundar, ciclul I, ciclul II din municipiu.

Concursul s-a desfășurat în 3 etape.

Etapa I – autodeterminarea;

Etapa a II-a – activitatea practică a dirigintelui;

Etapa a III – a – prezentarea temei de acasă.

Menționăm că toți participanții la concurs au demonstrat un nivel înalt de competență și implicare în activitățile lor ca diriginți de clasă. Câștigători concursului, vor fi premiați la o ceremonie specială de premiere, care va avea loc în data de 05 octombrie 2023.